Betingelser for brug

Læs mere om vores betingelser for brug af vores hjemmeside
BETINGELSER FOR BRUG
1. Med denne hjemmeside kan du bestille mad fra en bestemt restaurant.
2. Når du logger på denne hjemmeside og/eller bestiller via hjemmesiden, går du automatisk med til betingelser for brug af denne hjemmeside; som er bestemt af restaurantejeren.

BETINGELSER FOR BRUG
1. For at bruge vores hjemmeside, skal du selv sørge for, at du har en computer, en smart phone eller en tablet; og at du kan logge på nettet.
2. Du skal selv sørge for, at du er over 18 år, og at du kan i overensstemmelse med loven lave aftaler med andre; eller at du har en forsørger, som hjælper dig med dette.
3. Du er klar over, at alkohol ikke må sælges til mindreårige, og at dit køb kan derfor altid blive afvist ved kassen.
4. Du går med til, at du selv løber risici i forbindelse med købet. Det vil sige, at du er indforstået med at restaurantejeren og personalet ikke har ansvaret, hvis dine informationer om dit kreditkort bliver stjålet i forbindelse med købet; medmindre det er begået af restaurantejeren eller personalet selv.
5. Du er indforstået med, at alle priser vil inkludere moms og er så korrekte, som de kan blive; men at der kan opstå stavefejl og lignende på hjemmesiden.
6. Du går med til at restaurantejeren eller personalet kan til enhver en tid afvise din(e) bestilling(er) uden at skulle begrunde det overfor dig eller andre end dig.
7. Du må ikke skabe forandringer på hjemmesiden (selv eller med hjælp af en tredjepart), som restaurantejeren og/eller personalet vil opfatte som snyd.
8. Skulle der opstår en uenighed mellem dig og restaurantejeren og/eller personalet, går du med til at bruge det danske retssystem til at løse konflikten med; medmindre restaurantejeren og/eller personalet i stedet fortrækker et andet sted.
9. Du går med til, at du ikke kan afbestille eller modificere din bestilling, når du først har bestilt via hjemmesiden. Du kan derfor kun få dine penge retur, hvis restaurantejeren eller personalet afviser din bestilling.
10. Du aftaler at overholde alle ophavsrettighederne for hjemmesiden.
11. Du går med til at restaurantejeren og personalet tager intet ansvar for afbrud af dine bestillinger, som kan være forsaget af midlertidig eller langsigtet internet brud, mangel på strøm, storm, tordenvejr, Guds vilje, eller andre tredjeparter, som kan spille en rolle i forbindelse med købet.
12. Restaurantejeren og/eller personalet beholder retten til at af og til forbedre aftalen.
13. Du går med til, at du bliver informeret om enhver tænkelig forbedringer af aftalen via denne hjemmeside.
14. Du går med til at restaurantejeren og personalet ikke har ansvar for dit/dine tab i forbindelse med køb via denne hjemmeside - hverken direkte eller indirekte - herunder bl.a. tid, penge, goodwill, tab af profit, tab af omsætning, tab af ry og omdømme og ellers alt andet tænkeligt.

Language